LUCA Showcase in Cas-co – 16-21.10.18

LUX_ADD_RV-(003)Van 16 tot 21 oktober is Cas-co gastvrouw voor de jaarlijkse LUCA Showcase van LUCA School of Arts. Een week lang kijken de diverse scholen en opleidingen van LUCA terug naar de beste realisaties van het afgelopen jaar en blikken ze vooruit op projecten voor het nieuwe academiejaar. LUCA Showcase brengt in deze week op verschillende locaties in Leuven lezingen, concerten, book launches en de uitreiking van de jaarlijkse LUCA Awards.

De Expo Jong Talent van LUCA brengt de beste afstudeerwerken van een nieuwe generatie kunstenaars en ontwerpers van LUCA in Cas-co, een huis waar vele jonge makers hun artistieke parcours na het afstuderen verder kunnen ontwikkelen. Maar je kan ook terecht in de Universiteitsbibliotheek voor een tentoonstelling met werk van Manuel Penteado. Manuel won met zijn afstudeerwerk vorig jaar de BAC-award en de CAS-CO-award tijdens de LUCA showcase.

 

Expo ‘Jong talent’

Geselecteerde kunstenaars: Rebecca Rosen, Dieter Van der Ougstraete, Anna Rubbens, Fazilet Tanrikulu, Fien Robbe, Emilia Brusselmans, Max Van Molle, Jumandie Seys, Angyvir Padilla, Jacopo Pagin, Pieter Chanterie, Ruth Devriendt, Dido Woelders, Melvin Podolski, Eva Beazar, Charlotte Mariën, Jan Nijs, Anaïs Lesy, Tine Segaert, Joery Erna, Isabelle Reynders, Lieke Lenaerts, Jeff Jacobs, Pieter Geusens, Laura Gieseke, Marthe Teerlynck, Kathelijne Put, Yonas Seyoum en Sofie Vandevoorde

 

OPENING 16.10.18, 19u30

OPEN: 17-21.10.18, 12u-20u

Cas-co, Vaartstraat 94

 

Ex-situ, andere showcase-activiteiten in Leuven 

Manuel Penteado
Universiteitsbibliotheek, KU Leuven, Ladeuzeplein

 

CROSS CONNECTIONS
KADOC, Vlamingenstraat 39

 

A Myriad of Images, tentoonstelling
Rechtsfaculteit KU Leuven,

 

NGE Symposium
HIW KU Leuven, Kardinaal Mercierplein 2