Cas-co zoekt Coördinator

Cas-co is op zoek naar een coördinator. 

 

Als coördinator van Cas-co stippel je samen met kunstenaars, partners en bestuur een boeiende kunstenaarsgeoriënteerde koers uit voor de atelier- en residentiewerking in Leuven.

 

Cas-co positioneert zich als kunstenaarsgerichte organisatie in het Vlaamse kunstenveld en engageert zich om actief ruimte en tijd te bieden aan (jonge) artistieke makers om te werken aan hun artistieke ontwikkeling, netwerk, productie- en presentatiekansen. 

 

Cas-co biedt in Leuven – i.s.m. diverse kunstenpartners zoals 30CC, Museum M en STUK – atelierruimte, residenties, presentatiekansen, projectateliers en ondersteuning aan artistieke praktijken uit diverse disciplines (beeldende kunst, podium, performance, design, in situ…)

 

Je vindt de volledige vacature hier.

 

meer info:  info@cas-co.be

 

Procedure: 

Je stuurt voor 28 juni een gedetailleerd C.V. en enthousiaste motivatiebrief naar info@cas-co.be met als onderwerp ‘Sollicitatie Coördinator Cas-co’. Indien je uitgenodigd wordt voor verder gesprek, mag je op 3 juli een telefoontje verwachten. De eerste ronde gesprekken vinden plaats op 6 en 7 juli. De tweede ronde zal plaatsvinden op 13 of 14 juli. Indiensttreding bij voorkeur in september 2020. 

 

beeld: générale, 1 juni, a project by Siemen Van Gaubergen & Kaïn Walgrave
foto: Matthijs van der Burgt