Benjamin Seror (FR/BE): The Marsyas Hour

logoBenjamin Seror bereidt momenteel zijn performance The Marsyas Hour voor bij Cas-co in het kader van Playground.

Nu donderdag gaat het Kunstenfestival Playground in Leuven van start. Voor de negende keer op rij brengt het festival een diversiteit aan voorstellingen en toont ze het experiment in het boeiende veld tussen podium en beeldende kunst. Benjamin Seror brengt meeslepende verhalen en emotionele liedjes waarin hij aan de slag gaat met taal en improvisatie. In deze performance zweeft de mythologische figuur Marsyas tussen leven en dood nadat hij een muzikale wedstrijd tegen de god Apollo verloor. Hij moet nu een mysterieuze vijand overwinnen met zijn verbeelding, navigerend tussen realiteit en fictie.

 

De performance The Marsyas Hour van Benjamin Seror zal te zien zijn in M – Museum Leuven op Vr 20.11 en Za 21.11 om 17:30 en op Zo 22.11 om 12:30

 

 

Het volledige programma in M en STUK bevat werk van Adva Zakai, Benjamin Seror, Cally Spooner, DD Dorvillier, fieldworks, Guy de Cointet, Hugues Decointet, Ieva Misevičiūtė, Jean-Pascal Flavien, Jimmy Robert, Julian Weber, Julien Prévieux, Kristof Van Gestel, Maria Hassabi en Sonja Jokiniemi.

 

Playground is een samenwerking tussen STUK en M – Museum Leuven.

 

Het volledige programma vind je op  www.playgroundfestival.be


 

IMG_8747 IMG_8736