OPEN M in Cas-co – vernissage donderdag 30 maart, 20u

Open M in Cas-co

Voor de vierde editie brengt Museum M beeldend werk van kunstenaars met een band met Vlaams-Brabant naar de ruimtes van Cas-co.

 

Voor de tentoonstelling There’s Always More to See selecteerde gastcurator Flor Bex fotografisch werk, video en ruimtelijke installaties van Arnaud De Wolf, Bastiaan van Aarle, Ash Bowland, Dieter Daemen, Dieter Van Caneghem, Dirk Roseport, Marjolein Guldentops, Pierre Philippe Hofmann, Katrin Kamrau, Olivier Leu, Paul D’Haese en Pieter Léon Vermeersch.

 

Kunstenaar Arnaud De Wolf is één van de huidige Cas-co residenten en het in de expo gepresenteerde werk van Ash Bowland werd geproduceerd tijdens haar N+1 residentieperiode in 2016.

 

Voor de eerste keer zal ook de Cas-co Award uitgereikt worden aan één van de OPEN M deelnemers op zaterdag 6 mei. Een selectiecommissie selecteert 1 kunstenaar van Open M voor een residentie- en presentatieperiode binnen het artistieke programma N+1 van Cas-co. Verder zal een professionele jury en het publiek twee kunstenaars selecteren voor een solotentoonstelling in het FeliXart Museum of in Cc Strombeek.

 

 

info:
vernissage:
donderdag 30 maart, 20u

open: 31.03. – 14.05.17
do: 11u-22u
vr-zon: 11-20u

 

meer info: http://www.mleuven.be/openm