Podium

2019

© Laure-Anne Iserief

Carli, Heleen, Silke & Sabien

Vier wezens leven in een doos. Een doos die nog nooit open is geweest. Alles loopt gesmeerd in hun kleine kartonnen wereld. Tot de doos kapot scheurt, openvalt en de wezens plots geconfronteerd worden met het publiek. Ze worden voor het eerst bekeken, maar willen ze wel gezien worden? Er volgt een zenuwachtig spel van verstoppen en verdoezelen. Van willen opgaan en verdwijnen in de achtergrond.

 

Bij 30CC ondersteunen we graag jong talent van eigen bodem. We geloven in deze vier theatermaaksters die je kent van oa. Max Last en fABULEUS.

 

zo 5 jan 2020, 15.00 uur I Wagehuys I 4-8 jaar I €

 

van en met Carli Gellings, Heleen Desmet, Sabien Van Moorter & Silke Verslype scenografie Timme Afschrift lichtontwerp & techniek Hans Rigouts coaching Bram Kelchtermans beeld Laure-Anne Iserief co-productie 30CC, C-mine & CCHA met dank aan fABULEUS & ’t Werkhuys

 

Carli, Heleen, Sabien en Silke zijn resident in Cas-co. Cas-co biedt in Leuven beeldend kunstenaars, theatermakers en performers ruimte voor artistieke praktijk en experiment. Dit doet Cas-co door betaalbare en kwaliteitsvolle ateliers te ontwikkelen en actief project- en presentatiekansen te creëren.